tiistai 14. helmikuuta 2017

Kuntavaaleissa Tampereella 2017 muistakaa: Kun äänestätte suvakkihölmöläisiä, demarihuoria, kokkarihuoria, komuvihreitä polkupyörähomoja, talikkokomuja, sekä muita moskovan tiltuja, äänestätte myös matu- ja islaminvaasion jatkumisen puolesta

Kuntavaaleissa Tampereella 2017 muistakaa: Kun äänestätte suvakkihölmöläisiä, demarihuoria, kokkarihuoria, komuvihreitä polkupyörähomoja, talikkokomuja, sekä muita moskovan tiltuja, äänestätte myös matu- ja islaminvaasion jatkumisen puolesta, sekä kansallisvarallisuuden valumisesta ulos kansallista kulurakennettamme kasvattaen: mm; jyrki kataisen, pekka haaviston, matti vanhasen, jutta urpilaisten tahojen toimin (Caruna sähkönsiirtoverkko Australiaan, Kreikkaan yli 2.5 miljardia vastikkeetta, jne) 

Tarkistakaa kuntavaaleissa eu-jäsenyyden kanta samalla? EU-jäsenyys on alkanut tarkoittamaan sitä että maastamme tehdään ähly- ja rummunpaukuttajien maa. Siksi ero EU-liittovaltiosta ja Nato-jäsenyys tilalle. 
Aseita, huoltovarmuutta ja turvaa me tarvitsemme emme joutuporukkaa elätettäviksi ja rumpuja paukuttamaan sätkä huulessa joka kadunkulmassa hotellimajoistus meidän taskuistamme heille valumisina täydellä ylöspidolla.

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere

Historioitsija kansakunnallinen puutarhuri, joka raivaa mädät, kuolleet oksistot pois keskuudestamme tuellanne Tampereen kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2017. Kiitos etukäteen äänestäville.


Päristäkäämme persettä kansakunnallisille loisillemme virka- ja puoluekoneistoissa, sekä ryssäläisbryssäläisinä parasiitteina, jotka ovat altistaneet kansamme toiseuden kiroille maahanmuutto- ja islaminvaasiona, sekä aluemiehityksemme hiljaisen hyväksymisen, toisin kuin Japanissa.--------------------------Kansakunnalliset suvakkihuorat, demlahuorat, demarihuorat, kepulihuorat, kokkarihuorat, etc tyytykööt jatkossa suomalaiseen tarjontaan ilman jatkuvaa ininää maahanmuuton tarpeesta ;) 

Mustaamakkaraa saa tarjouksesta 5 euron kilohintaan, jos haluaa, senkin yliannostuksesta saa jo närästystä aikaan, joten pitää varoiksi samalla ostaa litra piimää.


Samoin kansamme keskuuteen hiipineet putinistit imekää likaista persettänne unohtaessanne mitä miehittäjä-Ryssä on tehnyt kansakunnallemme aluemiehityksenä ja alueriistoina, kuten on laajentunut jälleen toisten alueille sovjet-romahduksen jälkeen: Tsetsenia, Georgia, Ukraina http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi
--------------------------------------------------------------

2 kommenttia:

  1. Keskuudessamme oleville putinisteille ja muille moskovan tiltuille: Ryssän koneet olisi pitänyt ja pitää ampua aina alas. Suurin matuinvaasio on toki Ryssä, vaan kohta on nämä uusiomatut isompi uhka lapsillemme silvotussa tynkä-Suomessa kuin Ryssälän miehitysjoukot alueillamme riistetyillä. Putinisteille: A Hitlerin ajoista ei ole Ryssälän jutkuvaltio muuttunut. lman Natoa ei olisi heimokansammekaan vapaita vaan Ryssän saastaisten toimien kohteena kuten Krimin tataarit ja aiemmin Ryssälän saksalaiset, suomalaiset toisten valtioiden ja kansojen sotiinlähettävinä uhrilampaina. On ilmeisesti unohtunut kuinka tsaari käytti suomalaisia Puolan kapinan kukistamiseen, Tsetsenian valloitukseen, Turkin ja Japanin vastaisiin sotiin. Ei riitä että lukee pornolehtiä ja tiedonantajaa ;) Pitää muistaa historiaa mitä Ryssä on ja on ollut Dasvidanija tavarits

    VastaaPoista
  2. Tuli käytyä yrittäjäillassa ja eka kerta Freckellin tilassa kellotornin alla PaikassaTampereen Teatterin Frenckell-näyttämö
    #yrittäjäniltakoulu #pirkanmaanyrittäjät #maijariittaollila #pirkanmaa #koulutus #iltakoulu #muutos #yhdessäonnistujat #yrittäjä Seppo Lehto tutustui kivoihin suomalaisiin, yhtää ählyä tai rummunpaukuttajaa en tilaisuudessa nähnyt tuomassa esiin huippuosaamistaan ;)

    VastaaPoista